Thursday, 9 February 2012

Posted by Nia at 21:15
Semalam, tanggal 9 Feb 2012 adalah wedding anniversary saya yang ke empat tahun. Semalam kan waktu bekerja, so kitorang ingat nak celebrate sabtu ni. Saya duduk rumah je, study dan kemas rumah...sebelum balik, hubby singgah ke Giant untuk membeli kek dan shopping sikit beli barang keperluan dapur. Kat umah, saya masak Mee Bandung, as requested by my hubby sebab dia nak berdiet, tak nak makan nasi. Abis, makan mee tu diet ke sayang???hehehhe...kesian lakiku kelaparan sebab dia jarang makan tengahari. Dia nak makan kat umah juga abis tu macammana la nak diet. Padahal kalau nak diet kan elok makan tengahari jek, malam makan buah etc...

nak wish sikit;

'Semoga kasih sayang yang abg berikan berkekalan sampai bila-bila, dan semoga kita beroleh zuriat yang soleh dan solehah. Moga impian kita untuk beroleh zuriat akan menjadi kenyataan pada tahun ini. Amin'
Thanks Mr Google

7 comments:

CIK PUAN TIPAH on 9 February 2012 at 21:24 said...

happy 4th anniversary..
Semoga bahagia dunia dan akhirat dan rumah tangga diberkati oleh Allah

Bouncing and Cherubic on 10 February 2012 at 01:52 said...

selamat ulangtathun perkahwinan..

good luck ya..InsyaAllah doa dimakbulkan Tuhan

♥ Cherry ♥ on 10 February 2012 at 06:27 said...

hepi anniversary! sekapal kite dah 4 thn tp saya dah sambut 2 bln lepas :)
moga impian kite semua dimakbulkan jua...

sweet tooth on 10 February 2012 at 20:03 said...

happy anny nia! Semoga dipelihara Allah and bahagia dunia & akhirat :-)

Zana Adieyza on 11 February 2012 at 05:12 said...

happy anniversary.. semoga terus kekal bahagia..

salam kenal dr zana..keep blogging!

Nia on 17 February 2012 at 18:46 said...

kawan-kawan yang dikasihi, terima kasih di atas wish anda semua...dan terima kasih juga kerana bagi respon kat bahagian comment tu...dengan berblog la saya tidak terasa seorang diri sangat untuk berttc ni...luv u guys...

Siti on 18 February 2012 at 02:26 said...

Salam Nia,
Happy 4th anniversary ya...
insyAllah, moga suatu hari nanti impian Nia n suami untuk mendapatkan zuriat akan dimakbulkan Allah S.W.T nti...Amin..

 

Waiting for our 'fruit of love' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting