Friday, 28 October 2011

Boring

Posted by Nia at 02:12
Menyampes betul. Baby tendang dalam peyut pun nak announce dalam FB. Huh

7 comments:

Nadia Natrah on 28 October 2011 at 19:17 said...

hahahahahha....that is soooooooo true!!
Such annoying people!
Sume laaa nk post kt fb.
Bile kite ckp nk show off x nk ngaku!

misskirokuza on 29 October 2011 at 00:09 said...

hahahahhahaa......
i pun nyampesss.....biaser la....tu jerk cr menunjuk dalam diam.....

Siti on 29 October 2011 at 00:25 said...

hehe sabo je lah...sy pun dh lama tak on fb sbb benda2 camni ah :)

PhatLady on 29 October 2011 at 07:19 said...

kat Fb ramai kawan2 tgh ngandung..
sume pakat citer pasal baby lam perut, ngidam mcm2, beli brg2 baby..

tak mampu rasanya nak bukak FB ats sbb2 mcm tu..

5 tahun perkahwinan ni adalah 5 tahun yang sangat menguji diri sendiri..

:'((

sahida on 30 October 2011 at 05:37 said...

perasaan kita sama je, tp buat- buat tak nmpk je la apa yg ditulis tu disamping sabarkan hati..huuuu~

Nia on 30 October 2011 at 08:00 said...

dear all: hehe..bila saya nampak je typical announcement cam tu terus saya turunkan scroll ke bawah cepat-cepat. Malas nak baca berita kegembiraan orang lain, tapi kadang-kadang terasa tak patut juga sebab tak ucap tahniah pun kat insan-insan bertuah itu, padahal antara mereka adalah sepupu saya sendiri pun...Cuma sekarang saya cuma fikir nak jaga hati sendiri saja...

JayFarhana on 1 November 2011 at 00:15 said...

oh sy dah UNSUBSCRIBE semua orang yang mengandung kat fb sy. hehe! kdg2 sy balas dengan status sy "tak habis habis nak riak!" lepastu orang tu boleh LIKE pulak status sy. nampak sgt die tau kite kate kat dia. mcm perli kite balik pun ada.

 

Waiting for our 'fruit of love' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting