Monday, 30 January 2012

Ticker di FB

Posted by Nia at 20:24
Adui...tension la saya...Tadi saya baru post soalan thru  kat kak nini, tentang infertility ni la...lepas tu, saya hide la question saya tu kat wall saya. Tetiba, saya terasa nak cek, soalan saya tu ada tak appear kat wall orang lain, so saya jadi hacker kat fb hubby pula, sorry sayang jadi mangsa...hehe...saya go through satu satu kat home tu, tak ade...sekali benda tu ada plak kat ticker...adui tensionnya...maknanya apa apa benda yang saya post ni org nampak la juga walaupun tak friend dengan kak nini tu...

Terasa pula kalau diorang tengok ada perasaan ke tak? Ke perasaan nak tergelak...atau kesian...ramai kawan-kawan pangkat adik-adik tu pula, baru kahwin dah mengandung...cerita macam-macam kat fb ni...sekali tengok kat ticker tu soalan saya yang suffer infertility ni la pula...

Saya dah search ada tak cara nak remove ticker tu, tapi cam takdek jek...abis tus takde mood nak wat keje la...nak buang question tu tapi nak tunggu dia jawab dulu soalan saya. Mungkinkah sudah sampai masanya untuk saya delete jek akaun FB ni??? Ermm...

3 comments:

Siti on 31 January 2012 at 06:58 said...

alamak Nia??..
nak delete sayang pulak, tukar je nama profile lain?..

Nia on 31 January 2012 at 17:21 said...

nama profile? erm...rasanya nak create another profile la kut...n friend cuma dgn ttc kan...takde la sentap aje...anyway thanks ok..

Umaira + Umar on 1 February 2012 at 23:58 said...

Salam kenal dari Umaira...
Saya dah follow blog kamu~
Pasni boley la share2 info...dan citer TTC...semoga matlamat kita yg satu akan tercapai dgn usaha kita.

 

Waiting for our 'fruit of love' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting