Tuesday, 22 May 2012

Saya mahu bercuti

Posted by Nia at 02:30
Today I work very hard...al maklumlah tuan rumah ni nak bercuti selama 5 hari...wah, nak ke mana tu? hehe... nak kata oberseas tak de la jauh sangat...belah nun je...:)

Oleh itu, sebelum meninggalkan kerja-kerja ni buat sementara, harini saya bekerja bagai nak rak. Syukur la, at least article dah siap separuh jalan dan processing pun sikit je lagi tinggal. Lengan daku dah sakit-sakit minta diurut...huhuhu...Malasnya masak ni...letih sangat rasa...

TTC? Ntahla, memang tak nampak lagi la tanda-tanda ovulation tu...cuma tgk dr termometer n ovulation microscope jek, nak guna ovulation strip tu rasa sayang pula...Tapi kalau ikut calculation cycle sebelum ni, sepatutnya ovulate masa bercuti nanti la...Semoga dipermudahkan...

2 comments:

Pink Lavender on 31 May 2012 at 00:26 said...

moga ada rezeki

makneng follow kamu
jom follow makneng

surayajafar on 31 May 2012 at 04:47 said...

Hai nia.. Sue pon ngah ttc gak.. Meh share2 ek.. :D

 

Waiting for our 'fruit of love' Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting